top of page
  • Foto van schrijverIne Huysentruyt

Eerste hulp bij spanning op de werkvloer

Bijgewerkt op: 17 jan. 2022

Ben je bedrijfsleider, leidinggevende en/of HR-verantwoordelijke? Samen met topper Lili Matthijs van Different Views trekken we jou even weg van het alledaagse en dagen wij je uit op een andere manier naar samenwerken te kijken.


We stellen jou en je team graag onze kennismakingsworkshop voor:

Eerste hulp bij spanningen op de werkvloer

De workshop van een halve dag, laat je in kleine groep proeven van de basis aan inzichten in spanningen en conflicten en vaardigheden om bemiddelend in een conflict te staan.


Samen leren, uitwisselen, experimenteren, ervaren en reflecteren in één.


We staan stil bij wat spanningen met ons doen, met welke bril we ernaar kijken en hoe we ermee omgaan.

Je beleeft vanop een unieke locatie de impact van de andere aanpak.

Je vertrekt met inzichten om anders naar spanning te kijken en hoe er in werkrelaties mee om te gaan.


Deze workshop wordt gegeven door Lili Matthijs van Different Views (www.differentviews.be) en Ine Huysentruyt van Atelier Connecter.


Deze workshop in jouw organisatie?

Natuurlijk! We geven je graag meer informatie. Deze workshop komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.Open aanbod 2022

We herhalen deze workshop in 2022. Wil je als eerste de nieuwe datum kennen, laat het ons dan hier weten.Terugblik op de lancering in 2021


De deelnemers scoorden de eerste editie 4 op 5 sterren.

Ook mochten we fijn advies ontvangen waar we onze volgende editie mee versterken.


"Goede mix tussen theorie en praktijk - vlot" - K.P., zaakvoerster Beweegpunt.


"Inspirerend klopt ;-) Leuke schwung tussen luisteren, actieve opdracht, groepsgesprek, ... Goede inbreng van jullie kant. Kwalitatieve deelnemers ook." - C.V., zaakvoerder Verlingua.


"Heel interactief - de deelnemers wordt goed aangezet tot reflecteren - Ik mis toch bespreking van concrete situaties." - M.B., zaakvoerster Aqua Claro.


"Ik denk dat ik al wat te veel voorkennis had, om ten volle van de workshop te profiteren, maar heb er zeker waardevolle elementen uit gehaald. Ik kan me voorstellen dat voor iemand zonder achtergrond er een heel aantal 'basisbeginselen' aangereikt worden, die voeding geven om conflicten op een betere manier aan te pakken. De twee experten hadden heel veel moeite genomen om alles goed te laten verlopen. Het didactisch materiaal was heel verzorgd." - K.D., zelfstandig HR consultant.


Comentarios


Opleiding: Eerste hulp bi spanningen op de werkvloer
bottom of page